קדירת תפוחי אדמה עם הלגות

הלגה מתכונים

כשאני חושבת על ארוחה מנחמת במיוחד – אני חושבת על הקדירה הנפלאה הזו, היא פשוטה, מהבילה ונפלאה!

מצרכים:
5 תפוחי אדמה קלופים פרוסים גס
לתיבול תפוחי האדמה: מלח, פלפל שחור, פפריקה מעושנת, מעט כורכום ושומן.
2 הלגות פרוסות גס
1 כפית שומן
פרחי ברוקולי מבושלים

הוראות ההכנה:
מחממים תנור ל- 180 מעלות בטורבו ואופים את תפוחי האדמה עם השומן והתבלינים כ-45 דקות.
מבשלים פרחי ברוקולי בשפע מים מומלחים ורותחים. 
במחבת עם שומן מקפיצים כשלוש דקות מכל צד את ההלגות.
מוסיפים את ההלגות לתפוחי האדמה והברוקולי, זורים פפריקה מתוקה ומגישים לשולחן!

בתאבון, מהלגה!