קדירת תפוחי אדמה עם הלגות

הלגה מתכונים Leave a Comment

כשאני חושבת על ארוחה מנחמת במיוחד – אני חושבת על הקדירה הנפלאה הזו, היא פשוטה, מהבילה ונפלאה!

מצרכים:

  • 5 תפוחי אדמה קלופים פרוסים גס
  • לתיבול תפוחי האדמה: מלח, פלפל שחור, פפריקה מעושנת, מעט כורכום ושומן.
  • 10 הלגות פרוסות גס
  • בצל ירוק טרי קצוץ דק

מחממים תנור ל- 190 מעלות בטורבו ואופים את תפוחי האדמה עם השומן והתבלינים כ-45 דקות.

במחבת מחממים כף שומן ומקפיצים כשתי דקות את ההלגות.

מוסיפים את ההלגות לתפוחי האדמה, זורים בצל ירוק ומגישים לשולחן!

כמה קל להיות מאושרים?

בתאבון!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *