קדירת תפוחי אדמה עם הלגות

הלגה מתכונים Leave a Comment

כשאני חושבת על ארוחה מנחמת במיוחד – אני חושבת על הקדירה הנפלאה הזו, היא פשוטה, מהבילה ונפלאה!

מצרכים:

  • 5 תפוחי אדמה קלופים פרוסים גס
  • לתיבול תפוחי האדמה: מלח, פלפל שחור, פפריקה מעושנת, מעט כורכום ושומן.
  • 10 הלגות פרוסות גס
  • בצל ירוק טרי קצוץ דק

מחממים תנור ל- 190 מעלות בטורבו ואופים את תפוחי האדמה עם השומן והתבלינים כ-45 דקות.

במחבת מחממים כף שומן ומקפיצים כשתי דקות את ההלגות.

מוסיפים את ההלגות לתפוחי האדמה, זורים בצל ירוק ומגישים לשולחן!

כמה קל להיות מאושרים?

בתאבון!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.