קדירת הלגה מהירה ומפתיעה

הלגה מתכונים Leave a Comment

אני אוהבת ארוחות מלאות, מזינות ומהירות – מה עושים? כשיש הלגות בבית זה פשוט!

ניתן להכין את המתכון הזה בכל ווריאציה שתבחרו, מכל סוג של הלגה שאת אוהבים וממה שיש במקפיא – טוב ונהדר!

מצרכים:

  • 3 כוסות ירקות מוקפאים (אני השתמשתי בתירס וחומוס)
  • בצל קטן קצוץ 
  • 2-3 הלגות לסועד (פרוסות ל-1 ס"מ)
  • תבלינים: מלח, פלפל שחור, חצי כפית פפריקה מתוקה וכפית כורכום.

אני מחממת מחבת עמוקה ורחבה ומוסיפה כף שומן, מקפיצה את ההלגות עם הבצל הקצוץ כדקה, מוסיפה את הירקות הקפואים ומקפיצה עד ריכוך (כ-7 דקות), מוסיפה את התבלינים ומקפיצה עוד כדקה.

מגישים לשולחן וטורפים בהנאה!

טיפ: תייצרו שילובים שאתם אוהבים ובכל יום תוכלו להגיש ארוחה נהדרת, שונה ומפתיעה!

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.