פסטה פינוקים של הלגה

הלגה מתכונים Leave a Comment

ארוחה תוך 20 דקות – יש חיה כזו!

והיא אפילו מתאימה לאירוח רב משתתפים, פסטה, בשר משובח של הלגה וירקות.

מצרכים ל-2 סועדים רעבים:

  • 500 פסטה מכל סוג שאוהבים מבושלים עפ"י הוראות היצרן.
  • 5 הלגות מכל סוג שאוהבים פרוסות ל-4 כל אחת.
  • 2 כפות שמן 
  • בצל סגול בינוני חתוך גס
  • סלסילה קטנה של עגבניות שרי חתוכות -2 
  • 2 גמבות גדולות חתוכות לרצועות.
  • פלפלונים חריפים (אופציונאלי – לפי הטעם)
  • 10 עלי בזיליקום טריים
  • כפית אורגנו מיובש
  • חצי כפית מלח, רבע כפית פלפל שחור טחון
  • חצי כפית סוכר

מה עושים?

מבשלים את הפסטה.

לסיר רחב ועמוק מוסיפים שמן, בצל, עגבניות שרי, גמבות ופלפלים חריפים, מלח, פלפל שחור ואורגנו.

מאדים 15 דקות על אש בינונית גבוהה, תוך ערבוב מידי פעם.

מוסיפים את ההלגות ומאדים עוד 5 דקות, מוסיפים את הבזיליקום ומאדים עוד דקה.

מוציאים לקערת הגשה ומתענגים על ארוחה נפלאה!

 

לחנות

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.