אני אוהבת לפנק את האורחים שלי בפלטות מיוחדות ומרשימות במיוחד.
פלטה טובה מתחילה במרכיבים משובחים מגוונים שבמרכזם מרכיב מיוחד ואקזוטי – הפעם הקבנוס העונתי של הלגה.ניתן להחליף את הקבנוס בפרוסות גסות של הלגות צלויות ומצוננות מסוגים שונים.
אנטיפסטי מרשים מגישים על גבי צלחת הגשה גדולה או מגש – במרכזו מניחים את הקבנוס/ההלגות וסביבם “בונים” את ההגשה.
שימו לב – אנחנו אוכלים עם העיניים, הגישו אך ורק מצרכים ברמת טריות ובאיכות הגבוהה ביותר.
מצרכים:
1 חבילת קבנוס הלגה/5 הלגות צלויות פרוסות גס.
2 אשכולות עגבניות שרי
1 כוס נבטים מסוגים שונים
1 חבילה מלפפונים טריים קטנטנים
1 כוס זיתים שונים ומגוונים
200 גרם ארטישוק מוחמץ
1 כוס עגבניות מיובשות לחות
1 צרור בזיליקום טרי
חופן נדיב טוסטונים קטנים
הוראות ההכנה:
בכלי גדול מניחים את כל המצרכים בצורה אסתאטית – מגישים ואנטיפסטי איטלקי כהלכה!
בתאבון, מהלגה.