פלטת הפינוקים של הלגה

הלגה מתכונים

אני אוהבת לפנק את האורחים שלי בפלטות מיוחדות ומרשימות במיוחד.

פלטה טובה מתחילה במרכיבים משובחים מגוונים שבמרכזם מרכיב מיוחד ואקזוטי – הפעם הקבנוס העונתי של הלגה.ניתן להחליף את הקבנוס בפרוסות גסות של הלגות צלויות ומצוננות מסוגים שונים.

אנטיפסטי מרשים מגישים על גבי צלחת הגשה גדולה או מגש – במרכזו מניחים את הקבנוס/ההלגות וסביבם "בונים" את ההגשה.

שימו לב – אנחנו אוכלים עם העיניים, הגישו אך ורק מצרכים ברמת טריות ובאיכות הגבוהה ביותר.

מצרכים:
1 חבילת קבנוס הלגה/5 הלגות צלויות פרוסות גס.
2 אשכולות עגבניות שרי
1 כוס נבטים מסוגים שונים

1 חבילה מלפפונים טריים קטנטנים 
1 כוס זיתים שונים ומגוונים 
200 גרם ארטישוק מוחמץ
1 כוס עגבניות מיובשות לחות

1 צרור בזיליקום טרי 
חופן נדיב טוסטונים קטנים

הוראות ההכנה:
בכלי גדול מניחים את כל המצרכים בצורה אסתאטית – מגישים ואנטיפסטי איטלקי כהלכה!

בתאבון, מהלגה.