פוקאצ'ה נקניקיות הלגה

פוקאצ'ה הלגה מהממת

הלגה מתכונים

לקראת עצמאות הכנתי הלגה פוקאצ'ה מדהימה שאתם חייבים להכין למשפחה ולחברים!הכנתי בצק מקילו קמח, כף גדושה שמרים יבשים, כף סוכר, כפית מלח, 2 כפות שמן זית ו3 וחצי כוסות מים. לשתי היטב והנחתי להתפחה כשעה וחצי.
לקחתי הלגות (הפעם בחרתי בתרנגוליתה האהובה על כל המשפחה) וחרצתי אותן לחריצים כ-ס"מ עומק, פרסתי דק בצל סגול, גמבה אדומה והוספתי ענפי תימין.
על נייר אפייה הנחתי שישית מהבצק ובידיים עם שמן זית רידדתי לעובי הרצוי, הנחתי את ההלגות והטבעתי אותן בתוך הבצק, זריתי את הירקות וזילפתי מעט שמן זית ומלח גס.הכנסתי לתנור ל-230 מעלות בטורבו ואפיתי כרבע שעה עד שהפוקאצ'ה מוכנה! ניתן להכין גם בטבון והחגיגה גדולה!

תחגגו, מהלגה!