סלט כרובים מוקפצים עם הלגות

הלגה מתכונים

אני אוהבת ארוחות מרעננות ומהירות – הפעם הכנתי כרובים מוקפצים עם הלגות עסיסיות!

מצרכים:
5 נקניקיות הלגה מכל סוג שאוהבים
1 כף שומן
1 כרוב סגול קטן פרוס דק
1 כרוב סיני פרוס דק
1/2 כורב לבן פרוס דק
1 בצל סגול פרוס לרצועות
2 כפות מיץ לימון טרי
2 כפות שמיר קצוץ
מלח, פלפל שחור גרוס עפ"י הטעם

הוראות ההכנה:
במחבת רחבה ועמוקה עם שומן מקפיצים כרוב סגול, כרוב סיני, כרוב לבן ובצל סגול כ-6 דקות. מתבלים בשמיר, מיץ לימון, מלח ופלפל שחור.
מוסיפים את ההלגות למחבת וצולים כשלוש דקות מכל צד ומגישים.

בתיאבון, מהלגה.