סלט בריאות של הלגה

הלגה מתכונים Leave a Comment

כיף לטרוף סלט טרי ורענן, כזה שמכינים בצ'יק צ'ק עם ירקות קרירים ומרעננים.

אבל רק ירקות – זו לא ארוחה מלאה, עם הלגות הסלט הזה יהיה בריא, משביע ומלא בטעם!

מצרכים:

  • חסות מסוגים שונים קרועות
  • עגבניות שרי שלמות 
  • פלפלים פרוסים 
  • אופציונאלי – פלפל חריף פרוס 
  • בצל סגול פרוס לרצועות 
  • גזר חתוך למקלות או מגורר על פומפייה
  • מלפפונים פרוסים דק
  • 2 הלגות לסועד מסוג ג'וסי 
  • כף חרדל דיז'ון 
  • מלח, פלפל שחור
  • מיץ מחצי לימון בשרני 

את כל הירקות מעבירים לקערה.

במחבת קטנה מחממים מעט שמן ומטגנים את ההלגות כשלוש דקות.

מוציאים את ההלגות לקרש חיתוך ומצננים.

מוסיפים למחבת עם השומן את החרדל, חצי כפית מלח, רבע כפית פלפל שחור ומיץ הלימון וטורפים היטב.

פורסים את ההלגות ומוסיפים לסלט ובוזקים את הרוטב.

זה יופי של סלט לקחת לעבודה, אוכלים אותו קר והטעם נפלא!

 

לחנות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.