נישנושי הלגה לאירוח

הלגה מתכונים Leave a Comment

אנחנו אוהבים לארח חבר'ה בבית, והכי קל לעשות את זה כשיש לנו הלגה!

תפוחי אדמה והלגות הן נישנוש קל – וטעים במיוחד לצד בירה צוננת.

מצרכים:

  • קילו תפוחי אדמה חתוכים לקוביות גדולות
  • 10 הלגות מכל סוג שאוהבים חתוכות ל-4
  • רבע כוס שמן (מכל סוג שאוהבים)
  • פפריקה מתוקה
  • מלח
  • פלפל שחור טחון 
  • צרור שמיר

להכנה:

מבשלים את תפוחי האדמה (כשהם חתוכים) כרבע שעה במים רותחים, עד שהם מתחילים להתרכך (חצי בישול).

מחממים תנור ל- 190 מעלות (אפשר בטורבו).

מעבירים את תפוחי אדמה לנייר אפיה ומוסיפים את ההלגות, מתבלים בשמן ותבלינים ומעט שמיר קצוץ דק. ואופים כ- 25 דקות, עד שתפוחי האדמה קריספיים וההלגות שחומות.

מוציאים, מפזרים מעט שמיר קצוץ ומגישים!

 

לחנות

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.