מרק מהביל בימים של חורף יכול להפוך לארוחה מלאה וטעימה – עם הלגה!
מצרכים:
5 נקניקיות הלגה מכל סוף שאוהבים פרוסות לעובי כ-1 ס”מ
1 כפית שומן
למרק הירקות:
2 ליטרים מים
שורש סלרי קצוץ לקוביות
2 בצלים פרוסים
4 גזרים פרוסים
4 גבעולי סלרי קצוצים
5 שיני שום קצוצות
צרור תימין
צרור שמיר
1 כף מלח
1 כפית פלפל שחור
הוראות ההכנה:
בשלו את כל מרכיבי המרק כשתיים על סף רתיחה במכסה סגור עד לקבלת מרק ירקות מלא בטעמים.
במחבת עם שומן הקפיצו את ההלגות.
הגישו את מרק הירקות והוסיפו את ההלגות – זו ארוחה מלאה, עשירה ומשביעה במיוחד.
בתיאבון, מהלגה.