מסורת גרמנית – הלגות וכרוב חמוץ מבושל

הלגה מתכונים Leave a Comment

אני אוהבת מסורת, במסורת יש טעמים בלתי נשכחים ובעיקר מתכונים קלים שתמיד עובדים.

כרוב חמוץ (שניתן להשיג במעדניה שלי, כאן באתר) מבושל בעדינות עם תערובת תבלינים והלגות זו ארוחה משמחת ומהירה!

מצרכים:

  • 900 גרם כרוב כבוש מסונן מנוזלים
  • בצל בינוני פרוס לרצועות דקות
  • תערובת תבלינים: מלח, פלפל שחור גרוס, חצי כפית פפריקה מתוקה, רבע כפית כורכום וקורט פפריקה חריפה.
  • הלגות מכל סוג שאוהבים (המהדרין: פרנקפורטר) – 2 או 3 הלגות לאדם.

במחבת רחבה ועמוקה אני מחממת כף שומן ומעבירה את הבצל לטיגון עד להתחלת הזהבה, מוסיפה את הכרוב הכבוש ואת תערובת התבלינים ומערבבת היטב, מבשלת כ- 6 דקות על אש בינונית-קטנה.

במקביל במחבת קטנה עם כפית שומן צלו את ההלגות כשלוש דקות.

מגישים את ההלגות על הכרוב הכבוש ומתענגים על ארוחה טעימה, איכותית וכל כך מהירה!

בתאבון, מהלגה

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *