ארוחה עסיסית, משמחת ומהירה עם הלגות – מוקפץ סטייל איטליה.
מצרכים:
5 נקניקיות הלגה מכל סוג שאוהבים פרוסות לעובי 1 ס”מ.
1 כף שומן
1 פלפל אדום פרוס לרצועות
1 חבילת פטריות שימאגי
1 צרור בזליקום קרוע גס
מלח, פלפל שחור גרוס עפ”י הטעם
הוראות הכנה:
במחבת עם שומן מקפיצים – הלגות, פלפל אדום והפטריות עד להשחמה.
מוסיפים למחבת בזיליקום ומקפיצים דקה נוספת.
מתבלים במלח ופלפל שחור – ומגישים.
בתיאבון, מהלגה.
