הקדירה הירוקה של הלגה

הלגה מתכונים

את הקדירה הקלילה והטעימה הזו מכינים בכמה דקות ומתענגים על ארוחה קלה, משביעה ומיוחדת נורא!

מצרכים:
5 נקניקיות הלגה מכל סוג שאוהבים
1 כפית שומן
1 תפרחת ברוקולי מופרדת לפרחים
400 גרם שעועית ירוקה
250 גרם אפונת שלג
200 גרם פולי סויה
מלח גס, פלפל שחור גרוס

הוראות ההכנה:
צולים את ההלגות על מחבת פסים עם שומן כשלוש דקות מכל צד.
בסיר עם שפע מים רותחים ומומלחים חולטים את פרחי הברוקולי, השעועית הירוקה, את אפונת השלג ואת פולי הסויה. יש לחלוט כל סוג בנפרד ולהעביר לקערה עם מי קרח.
מגישים את הירקות החלטוים עם ההלגות, ממליחים במלח גס ומתענגים על ארוחה קלה וכייפית במיוחד!

בתיאבון, מהלגה