בשעת צהריים מצאתי את עצמי רעבה למנת שאוורמה, מנה טובה ועסיסית בפיתה “כמו שצריך”.
מה עשיתי? הכנתי הלגה שווארמה שלוקחת בכיס הקטן כל שווארמה שאתם מכירים!
מצרכים:
5 נקניקיות הלגה (אנחנו בחרנו את ה”יאסו”הבלקנית) פרוסות ל-1 ס”מ
1 כף שומן
בצל גדול פרוס דק
תערובת תבלינים: חצי כפית כורכום, רבע כפית מלח, רבע כפית פלפל שחור גרוס וחצי כפית כמון.
הוראות הכנה:
במחבת רחבה ועמוקה עם שומן הקפצתי בצל עד שקיפות, הוספתי את ההלגות הפרוסות ואת תערובת התבלינים. הקפצתי כ-7 דקות.
פיתה טרייה, סלט ירקות, טחינה טובה והלגה שווארמה – ארוחת תענוגות!
בתאבון, מהלגה!