הלגה פרימוורה משגעת

הלגה מתכונים

מרגישים כבר את האביב באוויר וזה הזמן לארוחה עשירה וצבעונית בהשראת האביב האיטלקי.

האיטלקים מכינים פסטה פרימוורה – אני מכינה הלגה פרימוורה!

מצרכים:
8 הלגות מכל סוג שאוהבים פרוסות גס
2 זוקיני/קישואים פרוסים בינוני
1 בצל גדול פרוס דק
2 גזרים פרוסים ל-1 ס"מ
1 פלפל אדום פרוס לרצועות
3 שיני שום קצוצות
רבע כוס שמן זית
מלח, פלפל שחור עפ"י הטעם
1 כפית אורגנו מיובש.

הוראות הכנה:
במחבת רחבה ועמוקה מחממים שמן זית ומקפיצים את הירקות עם התבלינים (חוץ מהשום) כעשר דקות על אש קטנה-בינונית. מוסיפים את ההלגות ואת שיני השום הקצוצות ומקפיצים עוד כ-4 דקות.
ומתענגים על ארוחה מלאה, משביעה וכל כך רעננה!

בתאבון, מהלגה.