מרגישים כבר את האביב באוויר וזה הזמן לארוחה עשירה וצבעונית בהשראת האביב האיטלקי.
האיטלקים מכינים פסטה פרימוורה – אני מכינה הלגה פרימוורה!
מצרכים (ל-4 סועדים):
- 8 הלגות מכל סוג שאוהבים פרוסות גס
- 2 זוקיני/קישואים פרוסים בינוני
- 1 בצל גדול פרוס דק
- 2 גזרים פרוסים ל-1 ס"מ
- 1 פלפל אדום פרוס לרצועות
- 3 שיני שום קצוצות
- רבע כוס שמן זית, מלח, פלפל שחור, כפית אורגנו מיובש.
מחממים רבע כוס שמן זית ומקפיצים את הירקות עם התבלינים (חוץ מהשום) כעשר דקות על אש קטנה-בינונית.
מוסיפים את ההלגות ואת שיני השום הקצוצות ומקפיצים עוד כ-4 דקות.
ומתענגים על ארוחה מלאה, משביעה וכל כך רעננה!
בתאבון, מהלגה.