הלגה פרימוורה משגעת

הלגה מתכונים Leave a Comment

מרגישים כבר את האביב באוויר וזה הזמן לארוחה עשירה וצבעונית בהשראת האביב האיטלקי.

האיטלקים מכינים פסטה פרימוורה – אני מכינה הלגה פרימוורה!

מצרכים (ל-4 סועדים):

  • 8 הלגות מכל סוג שאוהבים פרוסות גס
  • 2 זוקיני/קישואים פרוסים בינוני
  • 1 בצל גדול פרוס דק
  • 2 גזרים פרוסים ל-1 ס"מ
  • 1 פלפל אדום פרוס לרצועות
  • 3 שיני שום קצוצות
  • רבע כוס שמן זית, מלח, פלפל שחור, כפית אורגנו מיובש.

מחממים רבע כוס שמן זית ומקפיצים את הירקות עם התבלינים (חוץ מהשום) כעשר דקות על אש קטנה-בינונית.

מוסיפים את ההלגות ואת שיני השום הקצוצות ומקפיצים עוד כ-4 דקות.

ומתענגים על ארוחה מלאה, משביעה וכל כך רעננה!

בתאבון, מהלגה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *