הלגה פוטטוס קריספיות

הלגה מתכונים

כשאני צריכה לארח גדולים וקטנים אני שולפת את מתכון ההלגה פוטטוס שלי וקוצרת מחמאות!

איך מכינים? פורסים תפוחי אדמה לפרוסות לעובי כשני ס"מ ומבשלים בשפע מים רותחים ומומלחים עד לריכוך ראשוני. מסירים מהאש ומסננים.

מחממים תנור ל- 180 מעלות מניחים על נייר אפייה את תפוחי האדמה ואת ההלגות. בחרתי הפעם בהלגות מסוג תרנגוליתה ופרנקפורטר. את תפוחי האדמה תיבלתי במלח, פלפל שחור, מעט תימין/רוזמרין ומעט שמן.

אפיתי כעשרים דקות , הוצאתי והגשתי הלגות עסיסיות פוטטוס קריספיים מבחוץ ורכים מבפנים…

בתיאבון, מהלגה.