הלגה פוטטוס קריספיות

הלגה מתכונים

כשאני מארחת גדולים וקטנים אני שולפת את מתכון הלגה פוטטוס שלי וקוצרת מחמאות!

מצרכים:
10 הלגות מכל סוג מועדף
1 קילו תפוחי אדמה לבנים פרוסים לעובי כ-2 ס"מ
2 כפות תימין/רוזמרין
מעט שמן

הוראות ההכנה:
מבשלים את תפוחי האדמה הפרוסים בשפע מים רותחים ומומלחים עד לריכוך ראשוני.
מסירים מהאש ומסננים.
מחממים תנור ל- 180 מעלות ומניחים על נייר האפייה את תפוחי האדמה ואת ההלגות.
את תפוחי האדמה תיבלתי במלח, פלפל שחור, מעט תימין/רוזמרין ומעט שמן.
אופים כעשרים דקות, מוציאים ומגישים הלגות עסיסיות לצד פוטטוס קריספיים מבחוץ ורכים מבפנים…

בתיאבון, מהלגה.