אני אוהבת לשלב מתכונים מסורתיים עם ההלגות העסיסיות – הפעם, הכנתי הלגות עם פולטנה מתירס בקלי קלות!
מצרכים:
5 נקניקיות הלגה מכל סוג שבוחרים
1 כפית שומן
2 כוסות חלב
70 גרם חמאה
800 גרם גרגירי תירס מוקפא (אין צורך להפשיר)
1 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
2 כפות עלי תימין
הוראות ההכנה:
מניחים את ההלגות על מחבת עם שומן ומטגנים כשלוש דקות מכל צד.
מכינים את הפולנטה המהירה – חממו בסיר את החלב והחמאה עד להמסת החמאה.
הוסיפו לסיר את גרגירי התירס ובשלו כרבע שעה. טחנו גס 80% מתכולת הסיר.
ערבבו היטב ותבלו במלח, פלפל שחור ובעלי תימין.
הגישו עם ההלגות ותהנו מארוחה מדהימה ומיוחדת במינה.
בתאבון! מהלגה.