הלגה עם פולנטה מהירה מתירס טרי

הלגה מתכונים

כידוע לכם, אני אוהבת לשלב מתכונים מסורתיים עם הלגות עסיסיות.

הפעם, הכנתי הלגות מסוג מד דוג האיטלקייה שלי עם פולטנה מתירס טרי בקלי קלות!

איך מכינים?

מניחים הלגות על מחבת עם חצי כפית שומן ומטגנים כשתי דקות מכל צד/מחממים תנור ל-180 מעלות ואופים כעשרים דקות ללא תוספת שומן/מניחים על גריל מספק דקות לכל צד.

מכינים את הפולנטה המהירה – חממו בסיר 2 כוסות חלב ו-70 גרם חמאה עד להמסתה. הוסיפו 800 גרם גרגירי תירס מוקפא (אין צורך להפשיר) או טרי ובשלו כרבע שעה. טחנו גס 80% מתכולת הסיר. ערבו היטב ותבלו בכפית מלח, חצי כפית פלפל שחור, 2 כפות עלי תימין והגישו עם ההלגות.

בתאבון! מהלגה.