בימים חמים אני אוהבת לשלב הלגות עם סלטים רעננים ומגוונים – הפעם הכנתי סלט רענן במיוחד!
מצרכים:
2 נקניקות הלגה מכל סוג שאוהבים
1 כפית שומן
לסלט הרענן:
1/2 צרור כוסברה טרייה
20 עלי בזיליקום קצוצים
1 פלפל אדום קצוץ
1/2 כוס עגבניות שרי חתוכות
לרוטב הלימוני:
2 כפות שמן זית
1 כף מיץ לימון
1 כפית חומץ הדרים
מלח, פלפל שחור עפ”י הטעם
אופן ההכנה:
במחבת צולים עם שומן את ההלגות 3 דקות לכל צד/ מניחים על גבי נייר אפייה ואופים כעשרים דקות בחום 180 מעלות.
בינתיים מכינים את הסלט – קוצצים את הירקות ומניחים בקערה.
טורפים היטב את כל מרכיבי הרוטב.
מגישים את ההלגות לצד הסלט הרענן ומתבלים ברוטב הלימוני ומגישים.
בתיאבון, מהלגה.
