הלגה מוקפצת עם מנגולד ופלפלים

הלגה מתכונים

ארוחה בצ'יק – מכינים עם הלגה.
הפעם הכנתי הלגה מוקפצת עם מנגולד ופלפלים – מנה מרעננת וטעימה בדקות בודדות של הכנה.

מרכיבים:
2 נקניקיות הלגה מכל סוג שאוהבים
1 כף שומן
1 בצל פרוס דק לרצועות
3 פלפלים צהובים קטנטנים פרוסים
1 צרור מנגולד נקי מאידרות וקצוץ גס
מיץ מחצי לימון
מלח, פלפל שחור עפ"י הטעם

הוראות ההכנה:
במחבת עם שומן הקפיצו את רצועות הבצל והפלפלים עד לשקיפות הבצל.
הוסיפו את ההלגות ואת עלי המנגולד והקפיצו כחמש דקות נוספות.
תבלו במלח, פלפל שחור והגישו על צלחת הגשה. לקראת הגשה סחטו לימון על הירקות המוקפצים.

בתיאבון, מהלגה.