הלגה ברוטב – נשמע מפתיע? ועוד איך!

הלגה מתכונים Leave a Comment

אני אוהבת לשחק עם ההלגות שלי – את המתכון המצוין הזה אתם הולכים להכין בלי סוף!

אז איך מכינים הלגה ברוטב?

מצרכים:

  • 2-3 הלגות לסועד מכל סוג אוהבים (פרוסות לעובי 1 ס"מ)
  • 4 פלפלים קלויים קצוצים 
  • 4 שיני שום קצוצות 
  • בצל קטן מגורר על פומפייה 
  • חצי כפית אורגנו מיובש
  • חצי כוס קטשופ 
  • חצי כוס רוטב ברביקיו 

בקלחת קטנה הקפיצו עם כף שומן את הבצל, הפלפלים הקלויים, השום והאורגנו (כדקה-שתיים), הוסיפו את הקטשופ ואת רוטב הברביקיו וערבבו היטב. (אם הרוטב סמיך מידי הוסיפו כף או שתיים מים).

במחבת נפרדת חממו כפית שומן וצלו כשתי דקות את ההלגות, העבירו אותן לקלחת, הסירו מהאש והמתינו כחמש דקות (שההלגות יספגו את הטעמים).

הגישו עם צ'יפס/אורז/פתיתים.

בתאבון לכם!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.