הלגה בעדשים והפתעות

הלגה מתכונים

החלטתי להכין לי ארוחה מזינה במיוחד וכך החל הרומאן שלי עם עדשים, מעולם לא חשבתי שהלגות ועדשים יהיו שילוב מנצח עד כה.. כמה טעיתי.

הכנתי הלגות על מחבת פסים (הפעם השתמשתי בהלגות מסוג בראטוורסט)

בשפע מים רותחים בישלתי כוס עדשים שחורות (ללא השרייה מוקדמת) כרבע שעה, הוספתי כוס קוביות דלעת ובישלתי עוד כחמש דקות. סיננתי, תיבלתי במלח ופלפל שחור והוספתי את ההלגות.

טעים, מזין וכל כך מפתיע!

בתיאבון, מהלגה.