הלגה בעדשים והפתעות

הלגה מתכונים

מעולם לא חשבתי שהלגות ועדשים יהיו שילוב מנצח עד כה.. כמה טעיתי…. וכך התחיל הרומאן שלי עם עדשים.

מצרכים:
5 הלגות מסוג בראטוורסט
1 כפית שומן
1 כוס עדשים שחורות (אחרי 8 שעות השרייה במים)
1 כוס קוביות דלעת
מלח, פלפל שחור עפ"י הטעם

הוראות ההכנה:
צליתי הלגות על מחבת פסים עם כפית שומן.
בשלו בשפע מים רותחים את עדשים כרבע שעה. הוסיפו את קוביות הדלעת ובשלו כחמש דקות נוספות.
סננו והעבירו למחבת עם ההלגות. הקפיצו כשתיים-שלוש דקות, תבלו במלח ובפלפל שחור והגישו.

בתיאבון, מהלגה.