הכריך המטריף של הלגה

הלגה מתכונים

נקניקייה בלחמניה – זו הדרך הקלאסית לאכול הלגה!

מצרכים:
1 הלגה מכל סוג שאוהבים
1 כף שומן
1 בצל בינוני פרוס לרצועות
1 בצל ירוק קצוץ (כולל החלק הירוק)
מלח, פלפל שחור עפ"י הטעם
1 כפית חרדל דיז'ון
1 כפית מיונז
1 כף קטשופ

אופן ההכנה:
במחבת עם שומן מקפיצים את הבצלים עם מלח ופלפל שחור גרוס עד לשקיפות (כעשר דקות).
מוסיפים את ההלגה וצולים כשלוש דקות מכל צד.
פורסים לחמניה טרייה, מורחים בחרדל, קטשופ ובמיונז.
מוסיפים את הנקניקייה ואת הבצלים המקורמלים – ונהנים מכל ביס.

בתיאבון, מהלגה.