אני נהנית מאוד מאוכל טוב וטרי – התענוג הגדול הוא להכין ארוחה מזינה ועסיסית בחמש דקות בלבד.
זו ארוחת האושר שלי – אני מוכנה לזלול ממנה יום ולילה.
מצרכים:
- 500 גרם שעועית ירוקה טרייה/מוקפאת
- 400 גרם פרחי ברוקולי טריים/מוקפאים
- הלגות מכל סוג שאוהבים (3 יחידות לסועד)
מרתיחים מים בסיר וחולטים את השעועית כ- 3 דקות ומעבירים למי קרח, באותם המים חולטים את הברוקולי כ- 5 דקות ומעבירים למי קרח.
במקביל צולים במחבת עם כפית שומן את ההלגות כשלוש דקות/ צולים את ההלגות בתבנית עם נייר אפייה וללא שומן בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כעשר דקות.
מעבירים את הירקות החלוטים ואת ההלגות לצלחת הגשה – אני אוהבת להזליף מעט שמן זית, מלח גס ופלפל שחור גרוס.
בתאבון לכם, מהלגה.