אני נהנית מאוכל טוב וטרי – התענוג הגדול הוא להכין ארוחה מזינה ועסיסית בחמש דקות בלבד.
זו ארוחת האושר שלי – אני מוכנה לזלול ממנה יום ולילה.
מצרכים:
5 נקניקיות הלגה מכל סוג שאוהבים
1 כפית שומן
500 גרם שעועית ירוקה טרייה/מוקפאת
400 גרם פרחי ברוקולי טריים/מוקפאים
שמן זית
מלח גס, פלפל שחור עפ”י הטעם
הוראות ההכנה:
צולים במחבת עם שומן את ההלגות כשלוש דקות מכל צד.
במקביל – בסיר עם מים רותחים חולטים את השעועית כ- 3 דקות ומעבירים למי קרח, באותם המים חולטים את הברוקולי כ- 5 דקות ומעבירים למי קרח.
מעבירים את הירקות החלוטים ואת ההלגות לצלחת הגשה – אני אוהבת להזליף מעט שמן זית, מלח גס ופלפל שחור.
בתאבון, מהלגה.