אנטיפסטי – הלגה סטייל!

הלגה מתכונים Leave a Comment

אנטיפסטי – זה קונצנזוס!

כולם אוהבים, גם הגדולים וגם הקטנים, יופי של מנה לארוחת ערב/לאירוח בבית. מהירה וקלה, ואת הכל – מכינים בתבנית אחת בלבד!

טיפ מהלגה – רוצים גם להגיש את ההלגות ב"לוק" של מסעדה? קחו את ההלגות לפני הצלייה וחרצו פסים של כחצי ס"מ לאורכן… זה עושה את ההבדל בהגשה!

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל- 220/230 מעלות בטורבו!

פורסים גס ירקות (מתאים ל- 4 סועדים)

  • 6 יחידות שומר
  • 6 יחידות פלפלים צבעוניים
  • 350 גרם עגבניות תמר/שרי בשרניות 
  • 2 ראשי שום פרוסים לחצאים 
  • 1 סלסילה פטריות יער (חצאים)/ שמפניון שלמים  

מתבלים:

  • 2 כפות שומן 
  • כף חומץ בלסמי 
  • מיץ מחצי לימון עסיסי
  • מלח גס
  • פלפל שחור גרוס

מתבלים את הירקות הפרוסים, מעבירים לתבנית עם נייר אפייה. מכסים בנייר אלומיניום ל- 25 דקות.

לאחר 25 דקות מוסיפים לתבנית את ההלגות (2/3 לסועד) ומסירים את נייר האפייה, אופים 10 דקות נוספות.

בתאבון…

שלכם, הלגה

 

לחנות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.